Tasteology

TASTEOLOGY

Tasteology je dokument, ktorý vám ukáže nový pohľad na prípravu jedla. Zaujímala nás veda a skúsenosti, nielen chute a prísady. Nechajte sa inšpirovať, skúšajte nové prístupy a techniky pri príprave jedla, zlepšujte svoje kulinárske zručnosti.

Zdroj: Objavte pravú chuť

Keď si jedlo pripravujeme sami, máme úplne pod kontrolu výživu svojho tela aj chuť, ktorú si vychutnávame. Mark Schatzker, autor zaoberajúci sa chuťou, to nazýva „silou chuti“. Tá predstavuje alternatívu k umelému dochucovaniu. Vďaka nej dokážeme skutočne oceniť každý kúsok pokrmu, ktorý si vložíme do úst. Sledujte celú epizódu nižšie a dozviete sa viac.

Na prísadách a surovinách je niečo neobyčajné

Hisato Nakahigashi

Majiteľ reštaurácie, ktorý udáva nové trendy v oblasti obstarávania produktov

Mark Schatzker so synom kráčajú trávnatým poľom

REAGUJTE NA POTREBY SVOJHO TELA

Spisovateľ a novinár píšuci o gastronómii, Mark Schatzer, je presvedčený, že naše telo má prirodzene chuť na potraviny a živiny, ktoré sú potrebné pre zdravie, ale tento proces narušujú umelé dochucovadlá. Ak budete počúvať svoje telo, vnímať jeho chute a vyberať si len kvalitné suroviny, urobíte veľký kus práce v záujme udržania si dobrého zdravia.

Misa s organickým ovocím, ako napr. pomarančmi
Rad šparglí
Vnímajte svoje potreby

Základem dobrého jídla jsou vždy čerstvé, nejlépe lokální potraviny v bio kvalitě.

Na stope naozajstnej chuti

Skutočná chuť sa skrýva v dobrých surovinách a nie v chemických laboratóriách, kde sa vyrábajú dochucovadlá. Na trhu je veľké množstvo dochucovaných potravín, polotovarov. Dajte si tú prácu a nájdite si kvalitné zdroje potravín.

Späť k základom

Vyberajte si také potraviny, ktoré sú ručne vyrobené, ručne zbierané a prekypujú prirodzenou chuťou. Spoznajte radosť z pečenia vášho vlastného chleba pomocou kvalitných prísad alebo začnite rovno sami zbierať plody prírody v okolí svojho domova.

ZBER DAROV PRÍRODY

Hisato přivoňuje k čerstvě sebrané hlívě ústřičné

ČERSTVÉ POTRAVINY Z MIESTNEJ ÚRODY

Satchiko a Hisato Nakahigashi majú na predmestí Kyóta reštauráciu ocenenú dvoma Michelinovými hviezdami. Prísady pre svoje jedlá získavajú v okruhu 10 km od svojho domova. Svojim pokrmom tak môžu vdýchnuť čerstvú miestnu chuť a prispieť tak ku gastronomickému zážitku výnimočným emocionálnym rozmerom.

Dřevěná mísa plná čerstvě nasbíraných bylinek
Řada ryb, které se grilují na uhlí
Dôraz na miestne suroviny

Plodiny zbierané v blízkosti domova zaručujú čerstvosť.

NÁJDITE SI SVOJ ZDROJ

Navštívte naše stránky Pozdvihneme chuť na novú úroveň a prečítajte si, ako kvalita jedla ovplyvňuje našu výživu. Sťahujte si recepty na lahodné pokrmy prostredníctvom našej aplikácie.

KUCHYŇA, KTOREJ ŠÉFUJETE VY

Predstavte si kuchyňu vybavenú spotrebičmi, ktoré sa prispôsobia vašim potrebám a chuti, aby ste pri varení dosiahli zakaždým tie najlepšie výsledky. Spotrebiče z radu AEG Mastery s vyspelými funkciami a intuitívnym ovládaním vždy splnia vaše požiadavky a pozdvihnú varenie na vyššiu úroveň.

Buďte šéfom vo svojej kuchyni vďaka našim spotrebičom, ktoré pohotovo vyplnia každé vaše želanie.


CHLADENIE: ZABUDNUTÁ FÁZA

Je zvláštne, že v čase, keď sme k životnému prostrediu oveľa vnímavejší než kedykoľvek predtým, zabúdame tak často na to najdôležitejšie, čo nám dáva – na potraviny. Naši odborníci tvrdia, že správne uchovávanie jedla a správne nakladanie so zvyškami jedla môže viesť k novým chutiam a väčšej tvorivosti. Pozrite si celú epizódu a dozviete sa viac.

Skladovaním potravín nemusíte len prichádzať o chuť, môžete ju tiež získať

Ludwig Maurer

Chovateľ kráv wagyu a šéfkuchár špecializujúci sa na mäso

Různé druhy listové zeleniny

Revolúcia chuti

Predstavte si, že vyhadzujeme viac ako 1/3 vyprodukovaných potravín len preto, že svojím vzhľadom nespĺňajú nezmyselne prísne kritériá „krásy“. Organizácia Feedback založená Tristramom Stuartom používa tieto úplne neškodné potraviny na rôznych akciách, aby na tento problém upozornila. A my môžeme svojím dielom prispieť tiež doma. Ak budeme skladovať správne potraviny na správnych miestach a pri správnych teplotách, budeme vyhadzovať menej jedla a navyše si vychutnáme lahodnejšie pokrmy.

Řada jídel z různých skupin
Vaření ve velkém hrnci na akci Feed the 5000 organizace Feedback
Feed the 5000 (Nakŕmte 5000)

Na tejto akcii organizácia Feedback pripravila obrovskú hostinu s použitím zbytočne vyhodených potravín, ktoré uvarila v najväčšom hrnci v Európe.

Menej odpadu, viac chuti

Ak budeme viac rozmýšľať nad tým, ako chladíme potraviny, môžeme znížiť množstvo vyhadzovaného jedla a zlepšiť čerstvosť pokrmov. Ak chcete uchovať lepšiu chuť potravín dlhší čas, musíte zabrániť tomu, aby sa vo vašich potravinách znižoval obsah vody. Naša technológia TwinTech® zvyšuje v chladničke vlhkosť a pomáha tak potravinám udržať si obsah vody i chuť. Vaše ingrediencie tak vydržia až trikrát dlhšie čerstvé.

RADY NA ŠIKOVNÉ SKLADOVANIE POTRAVÍN

Rôzne druhy rýb a mäsa
1
Mäso a ryby

Skladujte na dne vašej chladničky pri nízkej teplote 1 až 3 °C.

Vyberaná zelenina, ako je baklažán
2
Zrelá zelenina a nápoje

Skladujte v hornej časti vašej chladničky pri teplote približne 4 až 5 °C.

Poháre s nakladanou zeleninou a marmeládou
3
Potraviny v konzervách a zaváraniny

Skladujte vo dvierkach chladničky, kde je vyššia teplota 5 až 7 °C.

Kořenová zelenina různých tvarů

Každému sa páči niečo iné

Platí to aj pre ovocie a zeleninu. Ľudia z iniciatívy Culinary Misfits, ktorú vedú Lea Brumsacková a Tanja Krakowska, pretvárajú takzvané „škaredé potraviny“ na umenie. Ponúkajú širokú škálu nápojov smoothie, čo je skvelý spôsob, ako využiť potraviny, ktoré vám doma zostanú. Ako samy hovoria: „Do nápoja smoothie môžete dať čokoľvek, aj keď je to mäkké a prezreté. Nikto to nezistí.“

Podľa Niki môžete zmrazením prezretého banánu získať tú najúžasnejšiu vegánsku zmrzlinu.

ČO SO ZVYŠKAMI?

Nedojedené pokrmy nie je nutné vyhadzovať, stačí preukázať trochu tvorivosti. Odborníčka na výživu Niki Charalampopolouová vysvetľuje, ako zamrazením zvyškov jedla znížite množstvo odpadu a uľahčíte si prípravu lahodných zákuskov.

Řada potravin, které je nutné chladit, například salát a ryba

NOVÁ PERSPEKTIVA

So správnymi metódami chladenia lepšie uchováte prirodzenú chuť potravín. Navštívte naše stránky Pozdvihneme chuť na novú úroveň a prečítajte si všetko, čo potrebujete vedieť o uchovávaní potravín tak, aby zostali dlhšie čerstvé.

KUCHYŇA, KTOREJ ŠÉFUJETE VY

Predstavte si kuchyňu vybavenú spotrebičmi, ktoré sa prispôsobia vašim potrebám a chuti, aby ste pri varení dosiahli zakaždým tie najlepšie výsledky. Spotrebiče z radu AEG Mastery s vyspelými funkciami a intuitívnym ovládaním vždy splnia vaše požiadavky a pozdvihnú varenie na vyššiu úroveň.

Buďte šéfom vo svojej kuchyni vďaka našim spotrebičom, ktoré pohotovo vyplnia každé vaše želanie.


Teplo: je čas znovu objaviť vlhkosť

Môže tajomstvo najlepšieho varenia skutočne spočívať v úrovni vlhkosti a v nižšej teplote? Z Paríža sme sa presunuli do Cali v Kolumbii, aby sme sa zaoberali fenoménom tepla. Podľa odborníkov sme najrýchlejšiu cestu k dokonalej chuti objavili už pred viac ako 1000 rokmi. Teraz je čas, aby sme starodávnemu spôsobu prípravy pokrmov dodali moderný nádych. Sledujte celú epizódu nižšie a dozviete sa viac.

Varenie nie je otázka času. Je to otázka teploty.

Hervé This

Otec molekulárnej gastronómie

Hrniec s vriacou vodou na ohni

Čo vlastne znamená varenie?

Je to len použitie tepla na potraviny? Spôsob, ako zabezpečiť, aby konzumácia určitého pokrmu bola bezpečná? Alebo spôsob, ako urobiť pokrm chutnejší? To je len časť toho, čomu otec molekulárnej gastronómie Hervé This zasvätil svoj život. V rozhovore s ním sme zistili, čo mu jeho experimenty napovedali. Poodhalil nám aj svoje tajomstvo, ako dokonale uvariť vajcia.

Hervé vo svojom laboratóriu
Dokonalé vajce

Teplota medzi 67 a 68 °C vám zaistí najchutnejší a najjemnejší žĺtok.

NÁVRAT KU KOREŇOM

Použitie vlhkosti pri varení je trik starý tisíc rokov, ktorý spočíva v rovnomernej distribúcii tepla, aby bolo jedlo šťavnatejšie a chutilo lepšie. Televízna šéfkuchárka Catalina Vélezová je presvedčená, že by sme sa mali k týmto koreňom vrátiť a jesť ozajstné jedlo. Príprava jedla v pare je stará metóda, ktorú stačí len oživiť. Varením pri nízkej teplote sa zachováva výživová hodnota jedla a ingrediencie sa tak zbytočne neznehodnotia.

Porovnávací obrázok dvoch pečených hovädzích pokrmov. Hovädzie pečené mäso pripravené v pare je väčšie a šťavnatejšie.

Znižovanie teploty

Ak dáte do rúry 1 kilogram mäsa a upečiete ho bežným spôsobom, zostane vám približne 700 gramov. Pokiaľ ho ale budete piecť pri nižšej teplote, dostanete sa oveľa bližšie k hmotnosti, ktorú ste do rúry vložili. Navyše všetky dôležité šťavy uchováte vnútri. Získate tak jedlo, ktoré má intenzívnejšiu chuť a je šťavnatejšie.

Zlatistá kôrka bochníka chleba upečeného pomocou pary
Rúra SteamBake

Přidává při pečení v páře suchý horký vzduch a zajišťuje tak dokonalou zlatavě hnědou kůrku.

Rúra SteamBake

S parou bude kôrka chrumkavejšia

Para nie je určená iba na prípravu mäsa a zeleniny. Ak použijete paru pri pečení múčnych pokrmov, striedka zostane vláčna, cesto vykysne vyššie a, čo je najdôležitejšie, získate neuveriteľnú kôrku. Pridaná vlhkosť na povrchu cesta vytvára viac škrobového gélu, ktorý vedie k chrumkavejšej kôrke.

Steak pripravený vo vákuu

Dokonalý stredne prepečený steak sa pečie pri 56,5 °C

Para na novej úrovni

Tú najpokročilejšiu metódu prípravy jedla v pare používajú najmä profesionálne kuchyne. Teraz však môžete dosiahnuť podobné výsledky aj doma. Pri vákuovom varení zatavíte jedlo do vákuového vrecka a potom ho pri nízkej teplote varíte. Zachováte tým jeho výraznú, bohatú chuť. Naša parná rúra ProCombi® Plus je vybavená funkciou vákuového varenia, takže si môžete dopriať fantastické chute bez reštauračnej marže.

Obrázok plameňa

POUŽITE MENEJ TEPLA

Navštivte naše stránky Pozvedáme chuť na novou úroveň, kde získáte tipy na nové kuchařské  techniky. Objevte, jaký vliv na chuť vašich jídel mají různé metody přípravy a různé teploty.


Zážitok: viac než len jedlo a pitie

Predstavte si zvuk chrumkavého stopkového zeleru. A teraz sa zamyslite, ako taký zvuk ovplyvňuje zážitok z chuti. Šéfkuchár Jozef Youssef a profesor Charles Spence skúmajú presne tento fenomén: ako naše zvyšné štyri zmysly ovplyvňujú naše vnímanie chuti aj celkový stravovací zážitok. Sledujte celú epizódu nižšie a dozviete sa viac.

Naše oči nám o jedle poskytujú všetky potrebné informácie

Jozef Youssef

Projekt Kuchynská teória

Tanier s dokonale prezentovaným gurmánskym pokrmom

Chuť: zážitok piatich zmyslov

Zrak tvorí až 28 % vnímania chuti. Ide o teóriu, ktorú šéfkuchárka Jacques la Merdeová ženie na sociálnej sieti Instagram až do krajnosti. Tisícom užívateľov, ktorí ju sledujú, predkladá svoje taniere plné vycibrených jedál, ktoré sú v skutočnosti pripravené z ingrediencií zakúpených na čerpacej stanici, a demonštruje tak, ako oči ovplyvňujú naše vnímanie jedla.

Niekto fotografuje tanier s dokonale prezentovaným gurmánskym pokrmom
Rad rôzne sfarbených mrkiev
Jedlo lahodiace oku

Využite rôzne farby a tvary potravín, ktoré upútajú pozornosť a pozdvihnú tak chuť vášho pokrmu.

Vizuálne hody

Všetka vizuálna pôsobivosť jedla spočíva v spôsobe prípravy. Prípravou v pare si jedlo uchováva nielen viac vitamínov a živín, ale aj svoj vzhľad. Listová zelenina uvarená v pare bude zelenšia a mäso šťavnatejšie a krehkejšie.

Chuť v sýtych farbách

Lyžička s červeným želé
1
Červená

Červené pokrmy nám pripomínajú bobuľoviny a nabádajú nás, aby sme očakávali sladkú chuť.

Lyžička sa zeleným želé
2
Zelená

Výrazné zelené farby pripomínajú nezrelé ovocie a evokujú trpkú alebo kyslú chuť.

Lyžička s bielou želatínou
3
Biela

Biele pokrmy nám pripomínajú soľ, takže očakávame niečo slané.

Jedlo chutí lepšie, keď je krásne naservírované.

Christine Flynnová

alias šéfkuchárka Jacques la Merdeová

Tanier s dokonale prezentovaným gurmánskym pokrmom

Dokonalé doladenie detailov

Dokonalá chuť spočíva v detailoch. Pre skvelý vizuálny dojem z vášho jedla sú absolútne nevyhnutné perfektne vyzerajúce taniere a poháre. Podľa zistení tímu projektu Kuchynská teória človek zaznamená 10 % zmenu vo vnímaní sladkej chuti len použitím inej farby a tvaru taniera. Ak majú taniere a poháre takú veľkú moc, musí byť vždy v špičkovom stave.

Šéfkuchár pripravuje tanier s dokonale prezentovaným gurmánskym pokrmom
Vnútro umývačky riadu RealLife
Maximálny dojem

Venujte svojim tanierom a pohárom osobitnú starostlivosť, zvýšite tým vizuálny dojem svojho jedla.

Nákres zobrazujúci jednotlivé zložky vynikajúceho jedla

NOVÝ ZÁŽITOK Z VARENIA

Navštívte naše stránky Pozdvihneme chuť na novú úroveň a priblížte sa dokonalému zážitku. Inšpirujte sa nápadmi a radami a stiahnite si našu aplikáciu pre inteligentné telefóny.

KUCHYŇA, KTOREJ ŠÉFUJETE VY

Predstavte si kuchyňu vybavenú spotrebičmi, ktoré sa prispôsobia vašim potrebám a chuti, aby ste pri varení dosiahli zakaždým tie najlepšie výsledky. Spotrebiče z radu AEG Mastery s vyspelými funkciami a intuitívnym ovládaním vždy splnia vaše požiadavky a pozdvihnú varenie na vyššiu úroveň.

Buďte šéfom vo svojej kuchyni vďaka našim spotrebičom, ktoré pohotovo vyplnia každé vaše želanie.


Bonus: Doladenie klasického pokrmu

Šalát Caesar nájdete v jedálnom lístku v reštauráciách po celom svete. Hoci sa vyskytuje v rozličných upravených podobách, je vždy veľmi obľúbený. Pretože sa interpretácie tohto jedla na celom svete líšia, požiadali sme niektorých expertov, ktorí vystupujú v našom dokumente Tasteology, aby nám ponúkli svoju jedinečnú verziu tohto klasického šalátu. Naším cieľom bolo ukázať vám umenie pozdvihnúť chuť na novú úroveň v praxi. Sledujte celú epizódu nižšie a dozviete sa viac.

Varenie je najprv láska, potom umenie a nakoniec technika

Hervé This

Molekulárny gastronóm

Jedlo z ulice – hranolky

Tvorte, inovujte, zdokonaľujte

Čo sa stane, keď namiesto kuracieho mäsa použijete vyzreté hovädzie mäso wagyu? Alebo dokonca nepoužijete žiadne mäso? Ako ovplyvňujú chuť ingrediencie z miestnych zdrojov? Najmä vtedy, keď miestnym zdrojom je farma z predmestia Berlína alebo Tichý oceán... Toto sú iba niektoré z otázok, na ktoré hľadá odpovede tento bonusový diel.

Výber rôznych šalátových listov
Objavte svoju tvorivosť

Inovace klasického pokrmu je ideální způsob, jak dát průchod kuchyni, které je tvořivá i osobitá zároveň.

Hervé This vo svojom gastronomickom laboratóriu

Dokonale vyvážený kontrast

Hervé This je presvedčený, že tajomstvo šalátu Caesar spočíva v dokonalom prepojení protichodných konzistencií a chutí. Krémový dresing z ančovičiek dopĺňajú chrumkavé krutóny, zatiaľ čo parmezán dodáva ostrú chuť jemnému grilovanému kuraciemu mäsu a šťavnatým listom šalátu. Výsledkom je potom explózia chutí s každým kúskom.

VÝSLEDKY

Dokonale prezentovaný salát Caesar

Udržitelný Caesar ze zbytků

Iniciativa Culinary Misfits vtiskla klasickému pokrmu vegetariánskou a udržitelnou podobu bez zbytečného plýtvání. Tato verze kombinuje lokální ingredience, jako jsou řepa a listový salát, s dresinkem ze sezamové tahiny, mrkvovou natí a krutony ze zbylého chleba.

Neotřelá hovězí variace

Neohlížejte se na zvyklosti, zapomeňte na předsudky a zakomponujte do receptu suroviny, které máte nejraději. Ludwig Maurer proto vyměnil okoukané kuře a krutony za hovězí maso plemene wagyu a jemnému dresingu dodal říz přidáním octu a kaparů.

Jednoduchost, která funguje

Chutné a výživné jídlo vůbec nemusí být složité. Mark Schatzker do svého salátu zvolil šťavnaté kousky kuřete a čerstvě sklizené listy salátu. Pečlivě vybrané a kvalitní suroviny, které k dosažení dokonalé chuti vyžadují jen minimální dochucení, zkrátka fungují.

Catalinin salát Caesar

Caesar na tichomořský způsob

V dobrém jídle by se měly odrážet věci, které milujete. Šéfkuchařka Catalina Vélez čerpá inspiraci ze své rodné Kolumbie. Nechává ingredience, aby promlouvaly samy za sebe, a tak se v jejím salátu objevují původní domácí chutě uzeného žraloka, kmínu, kukuřičného chleba a sofrita.

Jozef Youssef vykonáva posledné úpravy pokrmu

Nádych osobitosti

Naše cvičení „Doladění klasického pokrmu“ dokládá, jak může být příprava jídla i jeho konzumace intimní. Je to rovněž příležitost rozvinout vaši osobní interpretaci známého receptu. Povolte uzdu své fantazii a připravte vskutku jedinečný kulinářský zážitek. Nedovolte ale, aby vaše cesta k ovládnutí skvělé chuti skončila pouze zde...

KUCHYŇA, KTOREJ ŠÉFUJETE VY

Predstavte si kuchyňu vybavenú spotrebičmi, ktoré sa prispôsobia vašim potrebám a chuti, aby ste pri varení dosiahli zakaždým tie najlepšie výsledky. Spotrebiče z radu AEG Mastery s vyspelými funkciami a intuitívnym ovládaním vždy splnia vaše požiadavky a pozdvihnú varenie na vyššiu úroveň.

Buďte šéfom vo svojej kuchyni vďaka našim spotrebičom, ktoré pohotovo vyplnia každé vaše želanie.


O DOKUMENTU TASTEOLOGY

Čo sa stane, keď profesorovi psychológie, populárnemu používateľovi siete Instagram, vedcovi alebo aktivistke v oblasti potravinového odpadu položíte rovnaké otázky ako šéfkuchárom? Všetky odpovede sa dozviete v našom novom dokumentárnom filme Tasteology. Nižšie si môžete pozrieť  upútavku na tento film.

Stiahnuť tlačové materiály

Šéfkuchár vyhotovuje snímok dokonale prezentovaného gurmánskeho pokrmu

Čo je Tasteology?

Tasteology je nový dokumentárny film o tom, ako uvariť chutné, výživné a všetkým zmyslom lahodiace jedlo, navyše s ohľadom na životné prostredie. V štyroch dieloch, ktoré nesú názvy Zdroj, Chladenie, Teplo a Zážitok prekračujeme rámec tradičných kuchárskych programov. Môžete sa nechať inšpirovať a Pozdvihnúť chuť na novú úroveň v kuchyni aj mimo nej.

Spoznajte odborníkov na chuť

Ludwig Maurer kŕmi jednu zo svojich kráv

Nový pohľad na chuť

Dokument Tasteology nazerá na chuť z úplne inej perspektívy. Zozbierali sme názory a skúsenosti gastronomických expertov naprieč celým spoločenským spektrom, od psychológie až po Instagram. Jedným z nich je chovateľ kráv wagyu Ludwig Maurer. Ako odborník na všetko, čo sa týka mäsa, vysvetľuje, ako najlepšie zachovať jeho čerstvosť a nechať vyniknúť jeho chuť.

A teraz nám dovoľte, aby sme vám predstavili aj všetkých našich ostatných úžasných expertov.

Kvalitné mäso zo jatočných zvierat
Satchiko a Hisato Nakahigashiovci stoja vedľa seba so šťastným výrazom
Satchiko a Hisato Nakahigashiovi

Šéfkuchaři z japonského Kyóta, kteří udávají trend ve sklízení přírodních produktů.

Mark Schatzker v trávnatom poli
Mark Schatzker

Autor knihy The Dorito Effect, v ktorej sa zaoberá umelými dochucovadlami a zdravotnou krízou, ktorú zažíva Amerika.

Tristram Stuart sa usmieva do fotoaparátu
Tristram Stuart

Autor z anglického Brightonu, ktorý chce obmedziť dopad plytvania potravinami na životné prostredie.

Dámy z iniciatívy Culinary Misfits stoja vedľa seba
Culinary Misfits

Dvojica z Berlína, ktorá aktívne vyhľadáva a používa „škaredé“ potraviny, ktoré by väčšina ľudí vyhodila.

Hervé This hrdo pózuje vo svojom laboratóriu
Hervé This

Parížsky gastrochemik, ktorý sa preslávil tým, že naučil svet uvariť vajcia v umývačke riadu.

Catalina Vélezová stojí v poli zaliatom zapadajúcim slnkom
Catalina Vélezová

Jedna z najvplyvnejších latinskoamerických šéfkuchárok na svete a veľká obhajkyňa prípravy jedla pomocou pary.

Charles Spence vo svojej univerzitnej študovni
Charles Spence

Profesor experimentálnej psychológie na oxfordskej univerzite, ktorého výskum sa zameriava na stravovacie zážitky.

Jozef Youssef stojí v kuchyni svojej reštaurácie
Jozef Youssef

Kreativní ředitel a kuchařský patron gastronomického projektu Kuchyňská teorie, který vede spolu s Charlesem Spencem.

Usmievajúca sa Jacques la Merdeová
Jacques la Merdeová

Alias Christine Flynnová, slávna šéfkuchárka a populárna prispievateľkou na sieti Instagram s viac ako 125 tisícmi sledujúcimi.

KUCHYŇA, KTOREJ ŠÉFUJETE VY

Predstavte si kuchyňu vybavenú spotrebičmi, ktoré sa prispôsobia vašim potrebám a chuti, aby ste pri varení dosiahli zakaždým tie najlepšie výsledky. Spotrebiče z radu AEG Mastery s vyspelými funkciami a intuitívnym ovládaním vždy splnia vaše požiadavky a pozdvihnú varenie na vyššiu úroveň.

Buďte šéfom vo svojej kuchyni vďaka našim spotrebičom, ktoré pohotovo vyplnia každé vaše želanie.