Soľná doska AEG je vyrobená z ružovej kamennej soli pochádzajúce z Himalájí. Môžete na nej grilovať rôzne druhy mäsa vrátane rýb, zeleninu, dokonca aj vajcia so slaninou. Teplé pokrmy obohatí o zdravé minerály a koreniny a nie je nutné pridávať väčšie množstvo tuku. Výsledkom je prirodzene plná chuť.
Jedna doska. Viacero využitie
Soľný blok od spoločnosti AEG je vyrobený z ružového soľného kameňa získaného prirodzeným spôsobom z Himalájí. Teplé pokrmy sú obohatené o zdravé minerály a koreniny, takže nie je potrebné nadmerné množstvo masla alebo oleja – jednoducho prirodzená plná príchuť.
Príprava jedla ako spoločenská udalosť
Viacvrstvový oceľový rám, ktorý je možné pridať k soľnému bloku od spoločnosti AEG, je navrhnutý na vynikajúcu distribúciu tepla. Umožňuje varenie na akomkoľvek varnom paneli alebo v akejkoľvek rúre. Bez rámu je možné pokrmy položiť aj na gril.
Udrží teplo
So soľným blokom môžete prísady pôsobivo uvariť priamo na jedálenskom stole. Prírodné materiály zachovajú blok horúci dlhý čas po vybratí z rúry.
Uchováva teplo. Ako aj chlad
Servírujte na soľnom bloku priamo po jeho ohriatí alebo vychladení. Teplota povrchu zostáva zachovaná, čo zabezpečí optimálne príchute každého pokrmu.
Grilované krevety na soľnom bloku
Pripravte si skvelé grilované krevety na soľnom bloku AEG. Soľný blok je vyrobený z kamennej ružovej himalájskej soli a môžete ho použiť pri tepelnej úprave v rúre či na grile alebo pri servírovaní chladených jedál.