Objavte naše recepty

Objavte naše recepty

PRE PARNÉ RÚRY

Parné rúry už dlhé desaťročia patria medzi tajné zbrane profesionálnych kuchárov v špičkových reštauráciách. Vlhkosť, ktorú dodáva para, zlepšuje chuť a štruktúru jedál, a premieňa tak každý chod na majstrovské dielo. S našimi multifunkčnými parnými rúrami zvládnete pripraviť celý rad pôsobivých a lahodných pokrmov – od pečeného nákypu až po šťavnatý steak dotiahnutý do dokonalosti pomocou metódy sous-vide. Príprava jedla v pare naviac poskytne priestor vašej fantázii a kreativite – či už budete piecť mäso, pečivo, múčniky alebo variť zeleninu, výsledok vás vždy ohromí. Naše jednoduché, ale chuťovo rafinované recepty vás presvedčia, že by parná rúra vo vašej domácnosti nemala chýbať.

  • Vanilkové rožky s mandľami
    Vanilkové rožky s mandľami
  • Vianočné čokoládové guličky
    Vianočné čokoládové guličky
  • Kokosky
    Kokosky
  • Pusinky
    Pusinky

Dokonalé pečenie

Radi pečiete a chcete objaviť výhody pary? Stiahnite si našu kuchársku knihu ZDARMA plnú chrumkavej a nadýchanej inšpirácie. Môžete sa spoľahnúť, že podľa našich receptov hravo vykúzlite slané aj sladké pečivo, ktoré bude chutiť ako z vašej obľúbenej pekárne.

Inšpirácia do vašej kuchyne

Multifunkčná parná rúra prináša nové možnosti do vašej kuchyne. Aby ste sa s novou rúrou lepšie zoznámili a vyskúšali si jej funkcie, ponúkame vám kuchársku knihu plnú inšpirácie, ktorú si môžete ZDARMA stiahnuť v našom formulári. Nájdete v nej originálne recepty na predjedlá, hlavné chody aj dezerty, aby ste si mohli pripraviť vynikajúce kompletné menu.

Sous-Vide krevety

Objavte výnimočnú chuť Sous-Vide

Príprava jedla metódou Sous-Vide posunie vaše kuchárske zručnosti na novú úroveň. S inšpiráciou z našej kuchárskej knihy to všetko zvládnete jednoducho. Mäso pripravené metódou Sous-Vide bude jemné a šťavnaté, rovnomerne prepečené a takmer bez úbytku hmotnosti. Na druhej strane je zelenina jemná, chrumkavá a krásne sfarbená.

  • Roastbeef so zemiakmi
  • Šalát s farmárskym kurčaťom
  • Šalát Caesar zo zvyškov
  • Tichomorské ponímanie šalátu Caesar
  • Šalát Caesar so steakom rib eye
  • Hus s kalerábovou kapustou a šampiňónmi
  • Kura na paprike s pečenými paprikami a kyslou smotanou
  • Zapečený baklažán s paradajkami a syrom feta
  • Srnčia sviečkovica s tekvicovou tarhoňou
  • Kačacie prsia s marhuľovým šalátom
  • Králičie stehná s jarnou plnkou s medvedím cesnakom /Králik s jarnou plnkou
  • Pošírovaný morský vlk so špargľovým rizotom a marinovanou špargľou
  • Karí z červenej šošovice s kokosovým mliekom a koriandrom, pečená tekvica /Červená šošovica na ázijský spôsob
  • Teľacia kotleta marinovaná v bylinkách, pečená cibuľa na tymiane a slanine
  • Quiche s medvedím cesnakom a zemiakmi
  • Krupicová kaša
  • Vianočný šalát zo pstruha
  • Kačacia polievka kaldoun s petržlenom
  • Sendvič s pečenou tekvicou a ovčím syrom
  • Mäsový závin so šalviou a hubami
  • Šalát zo zelenej špargle s pošírovaným vajíčkom
    Šalát zo zelenej špargle s pošírovaným vajíčkom
  • Flammkuchen s bylinkami a zrejúcim syrom
    Flammkuchen s bylinkami a zrejúcim syrom
  • Krevety v koriandri
  • Marinovaný melón
  • Uhorkové gazpacho
  • Taštičky Pide
    Taštičky Pide
  • Tacos de Bistec
    Tacos de Bistec
  • Grilované krevety
    Grilované krevety
  • Polievka Laksa
    Polievka Laksa
  • Ostriež podľa Kitchenette
    Ostriež nílsky s paradajkami a olivami
  • Kačacie prsia
  • Hovädzí steak s pečenými zemiakmi
  • Bravčové líčka dusené v cideri
  • Údený losos na zelenom čaji
  • Pošírovaný pstruh so zeleninou
  • Salát z červenej repy s čakankou
  • Máslový koláč s brynzou
  • Polievka z pečenej cibule a slaniny, smažená quinoa s chilli
  • Polievka z červenej repy
  • Zeleninová krémová polievka so šošovicou
  • Cibuľačka (Sous-Vide)
  • Gazpacho s tigrími krevetami
  • Limetková pena s malinovou omáčkou
  • Hrušky v červenom víne
  • Tvarohové buchty s rumom a hrozienkami
  • Pečený závin z hrušiek s jogurtovou zmrzlinou
  • Hruška v portskom víne
  • Veľkonočný baránok
  • Tvarohový koláč s figami
  • Bábovka s kokosom a šľahačkou
  • Frgál s hruškami, lekvárom, tvarohom a makom
  • Toastový chlieb
  • Talianska panzanella s krevetami
  • Pečené paradajky s olivami a kuskusom
  • Hrebenatky s feniklom
  • Slávky na víne
  • Jarné závitky varené v pare

SILVESTROVSKÉ MENU AKO OD ŠÉFKUCHÁRA

Padla príprava silvestrovského pohostenia na vás? Zapôsobte na svojich hostí profesionálne pripraveným menu podľa receptov od nášho ambasádora a známeho českého šéfkuchára Jana Punčochářa.

  • Predjedlo

    Pečené paradajky s olivami a kuskusom

  • Polievka

    Cibuľačka (Sous-Vide)

  • Hlavný chod

    Bravčové líčka dusené v cideri

  • Dezert

    Hruška v portskom víne